Potřetí...

Potřetí indukce, potřetí jsem mámou.

Číslo tři se neumoudřilo, já na poradně 4.8. nic neukecala, takže 6.8. jsem se sklopenýma ušima nastoupila do porodnice.
Vyšetření, ultrazvuk, odhad váhy. A prý tabletu můžu dostat už ten den. To jsem tedy odmítla, že mám knížku a chci volný den. Dopřáli mi ho. Odpoledne za mnou přijela mamka a daly jsme si zákusek v kavárně.

Tableta 7.8. v 7:30. V 11:16 se mi narodilo třetí dítě, druhý syn. Rychlovka, ale zodpovědně říkám, že poslední.

Děti za mnou přišly s tatínkem (a babičkou a dědou) hned 7.8. ve čtyři odpoledne. Nadšení z miminka byli a jsou. Okukovali postýlku (tedy ten plastový box, už v CR nejsou kovové postýlky), Meluzína chtěla hned chovat. :-) Mumín překvapil, protože miminko okukoval, hladil. A nakonec když odcházel, tak mi v pohodě zamával.

V úterý nás pustili domů. Momík je sice citronový, ale to byl Mumín taky a odžloutnul.

Ve čtvrtek jsem se probudila se zimnicí. Překvapila mě teplota, skoro 39. Nechápala jsem, co to jako je. No odpoledne už teplota 39,8 a začalo mě pobolívat prso. Telefonovala jsem na šestinedělí, zda řešit hned nebo zítra u gynekologa. Prý hned. Takže jsme sbalili tři děti a jeli do nemocnice. Doktorka mě vyšetřila, předepsala antibiotka a odfrčeli jsme zase domů. Hrudník bolí, ale dnešní čtvrtá tableta zinnatu zabrala aspoň na teploty. Hurá.

Momík je jinak hodné miminko.

Vedra mě rozčilují, že jsem nemohla ven ani v to úterý a středu. Teď i kdyby polevilo vedro, tak stejně nesmím na přímé slunce dle lékárníka.


A jeden slunící se Momík v porodnici.
Jo a ještě k těm plastovým "postýlkám." Nejdřív jsem si říkala, že hrůza, nelíbí se mi. Ovšem ta manipulace s tím, paráda. Snížit to šlo, takže mohly koukat děti a hladit si miminko, krásně to jezdí, takže stačila jedna ruka, či noha na posunutí. I polohovat to jde. Tedy počáteční nedůvěru vystřídalo nadšení. :-)

Komentáře

Okomentovat

Díky za komentář.