Dovolená

Tedy ne tak úplně. Ale čtyři noci a čtyři dny ve Frýdku Místku na služební cestě jsem si tak soukromě nazvala. Nebyly tam ani děti, ani BE. :-)

BE tedy dovolenou neměl. Jeho ozdravný pobyt doma byl nabitý péčí o děti. :-)

Já si služebku užila. Pravda, drobný zádrhel hned na začátku. V pátek jsem medovým hlasem poprosila kompetentního člověka, aby vyfasované auto nechal dotankovat. Tak samozřejmě nenechal. U nás ovšem standard. :-( Na benzínku tedy musel dojet hasič ze směny.

Cesta samotná pohoda. Samozřejmě se nacházela kolem nás i ošklivá káčátka (řidiči, kteří si za svou jízdu zaslouží hrubé pojmenování, ale jsem skoro slušná holka, že). V půl šesté jsme byli na místě. Místek nás vítal modrou oblohou.



Ubytování bez zádrhelů, kolega se radoval, že je na pokoji sám. Pak jsme se sešli a hurá do restaurace. Musela jsem si dát večeři a Carbon nezklamal, uhelné kuřecí stripsy. Na pivu naštěstí nic nezkazili.
Samozřejmě jsme tam chodili i na oběd, páč škola má smlouvu a jídlo se za těch 9 let, kdy jsem tam chodila se základním kurzem, nezměnilo k lepšímu.



Noc klidná, až na rámusení uklizeček v 5 ráno.
Totiž tady se bydlí v třílůžácích, něco jako intr. A teda hluk po chodbě se nesl výborně. Navíc jsme měly pokoj nejblíže sociálkám.

V 8h zahájení. Další tři dny už v 7:05. Některé hodiny zajímávé, jiné krutě nudné. Nejlepší asi ve středu cvičení krizového štábu.

S kolegou jsme 2x zalezli do OC Frýda. Chcíplo asi jako u nás v Paláci. Ovšem pohár v Delikana Eiscafé byl výborný.



Test jsme si dali hned v pátek ráno. Pak tedy ještě další 2,5h. Vyfasovali jsme osvědčení na 5 let a hurá domů.

Ještě se sluší podotknout, že pondělní i úterní večer jsme strávili s několika dalsími kolegy v hospodě. :-) V úterý taky se skorošvagrovou. Byla zábava. :-)



Cesta domů též celkem klidná, až na kolonu u Olomouce. Ale i tak jsme přijeli v krásných 13:15.


Obě cesty řídil kolega. Jsme ve věku dcery a táty a dost jsme se spolu nasmáli. :-) Tak za 5 let zas. :-)


Komentáře